Η συνέχεια της επίσκεψής σας στο Ηλεκτρονικό κατάστημα Homefurniture, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Καλάθι Αγορών 0 Προϊόν/τα: 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καψούλα Caffenu

SKU: cf01

Διαθεσιμότητα: Προϊόν διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.

9,90 €
Καθαριστική κάψουλα για μηχανές καφέ Nespresso.
2-3d.gif

O “nu” τρόπος καθαρισμού της Nespresso μηχανής σας

Η ομορφιά της παρασκευής καφέ σε μία Νespresso μηχανή είναι η γεύση και η ευκολία. Οποιαδήποτε γεύση ή μείγμα επιθυμείτε να έχετε, απλά τοποθετείται την αντίστοιχη κάψουλα και με το πάτημα ενός κουμπιού είναι έτοιμο να το απολαύσετε. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Και πιθανότατα να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ.
Με κάθε χρήση η Nespresso μηχανή σας μαζεύει υπολείμματα, λάδια, οσμές και κατακάθια κρυμμένα μέσα στο θάλαμο βρασμού. Αυτή η περιοχή είναι απροσπέλαστη και για το λόγο αυτό δεν είναι μέρος της καθημερινής διαδικασίας καθαρισμού.
«Μα χρησιμοποιώ υγρό καθαρισμού στην Nespresso μηχανή μου» θα πουν κάποιοι. Μα φυσικά,α λλά πρόκειται για αφαλάτωση, μία διαδικασία εξίσου σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία της μηχανής σας. Όμως γίνεται κάθε 3-6 μήνες και αφαιρεί μόνο τα άλατα και το ασβέστιο που έχουν επικολληθεί στο boiler, στην αντλία και τις σωληνώσεις της. Επιβάλλεται όμως και ο καθαρισμός του θαλάμου βρασμού της Nespresso μηχανής σας.

Tο πρόβλημα με τους βρώμικους και βουλωμένους θαλάμους βρασμού επιδεινώθηκε με την έλευση της κάψουλας αρωματικού καφέ, ζεστής σοκολάτας και τσαγιού. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε κανένας απολύτως τρόπος για τον καθαρισμό αυτών των εξαρτημάτων, χωρίς ουσιαστικά να την αποσυναρμολογήσετε. Αυτό είναι σχεδόν αδύνατο μια που η Nespresso® χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένες βίδες που μόνο αυτή μπορεί να αφαιρέσει και αν το επιχειρήσετε εσείς, ακυρώνετε την εγγύηση της.
Μέχρι τώρα !!

Σας παρουσιάζουμε τις Caffenu® καθαριστικές κάψουλες.

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να καθαρίζετε την Νespresso μηχανή σας, απλά τοποθετώντας την καθαριστική κάψουλα στο μπροστινό μέρος όπως ακριβώς και την κάψουλα του καφέ. Η κάψουλα απελευθερώνει μια μοναδική δράση αφρού ενεργεί μέσα στο θάλαμο βρασμού και τον απαλλάσει από όλα τα υπολείμματα σε 2 μόνο λεπτά. Τα συστατικά της είναι 100% βιοδιασπώμενα και οργανικά κάνοντας τη μηχανή σας σαν καινούργια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search